Portes cuirassades

La diferència essencial entre una porta blindada i una porta cuirassada és que la blindada és de fusta amb una planxa de ferro interior i alguns reforços en pany i frontisses. La cuirassada és porta i bastiment totalment d’acer amb pany i frontisses d’alta seguretat integrats a la pròpia estructura. Un cop instal·lada es revesteix amb panells i tapetes de fusta personalitzats de manera que no es distingeix de qualsevol altra porta.Una porta blindada no resisteix més de tres minuts l’atac d’un professional per obrir-la.

Per què és més segura una porta cuirassada?

Les cuirassades són portes homologades amb normativa europea que regula el nivell de seguretat segons la demanda. Tenen una òptima protecció contra els mètodes d’obertura més comuns.

–         Obertura per targeta: és el mètode més comú quan no està tancat amb clau. Les nostres portes disposen d’un sistema de ganxos que s’activen al tancar de cop.

–         Obertura per extracció del cilindre: el sistema d’extracció del cilindre (l’extractor de cilindres és una eina que es troba en ferreteries) queda anul·lat per l’escut protector de seguretat.

–         Obertura per palanca: queda anul·lada perquè les dues parts (porta i bastiment) són d’acer.

–         Obertura per “bumping”: és una tècnica no-agressiva que fa que amb una clau que tingui el mateix perfil que la seva pugui obrir la porta sense deixar marques. El cilindre TX-80 que incorporen les nostres portes és totalment incopiable i amb títol de propietat. Les còpies de claus només les pot fer el fabricant.

–         Obertura per trepat (forat) en el cilindre: en les nostres portes el cilindre queda protegit per l’escut protector.

–         Obertura per pressió amb gat pneumàtic: en les nostres portes esta homologada fins a 1000 kgs de pressió gràcies al sistema d’ancoratge a paret.

Per totes aquestes raons instal·li una de les nostres portes cuirassades.